05 december 2011

GOLVETTAN

Idag begav jag mig ut till GOLVETTAN för att få lite tips/ideér kring val av kakel och klinker i det lilla badrummet - mycket nöjd med deras bemötande och hjälpsamhet! Det brinner i knutarna då det ska göras en slutbeställningen av huset nästa vecka, och before that behöver vi ha badrumsförslaget uppritat :-S Anledningen till dessa snabba kast är att det tydligen börjar bli köbildning på husleveranserna...vi hade räknat med leverans vecka 16; men har nu fått en "reserverad plats" vecka 20. Får man säga p i s s p o t t a? Gjorde det.


Nästan helt säkert är att det blir ett matt vitt kakel på väggarna - storlek 20x33.
På golvet blir plattorna antingen svart/metallic eller mörkbrun/metallic - storlek 10x10. Eftersom badrummet bara är på ca 4 kvm så känns det dumt att förminska det ytterligare med exempelvis mörka väggar. Ganska skönt ändå att R fortfarande är bortrest när det kommer till detta moment dvs frihet i design och utformning (?) ;-)



Åkte förbi tomten idag - till sommaren kommer det att stå ett hus där :-)

Take care!

2 kommentarer:

  1. Bra val av kakel må jag säga. Tyckte det var väldigt svårt att bestämma sig för en bestämd färg. Men vi valde tillslut och är väldigt nöjda. Kul att ni blev bra bemötta, ofta är ju det a och o om man ens ska orka beställa där sen.

    Mvh
    Fredrik
    armering

    SvaraRadera
  2. Ja vi är nog ganska överens om "färgval" :-) men som sagt, det finns ju v ä l d i g t mycket vackert kakel där ute, att slutligen välja är ju ett angenämt problem!

    Tack för att du tittade in - välkommen igen!

    /E & R

    SvaraRadera