23 februari 2012

Utsättning av tomt

Utsättning av vår tomt idag :-) det stegades, garvades (?) och diskuterades. Det tar nu upp till 5 veckor innan tomten existerar "officiellt" (den ska registreras etc).


2500+ kvm

Sådär går det när det när man släpper ut karlarna på vinterbete - betydligt mycket mer gräsmatta än vad som var tänkt...

/hon som inte var med idag ;-)

4 kommentarer:

  1. Ja det blir en stor tomt, vår tomt är på 1000 kvm hihi. Har ju bott i huset några månader nu. Men Gud vad man kommer på sig med saker man hade ändrat om man hade vetat ifrån början :) som hur man vill ha förråd, carport eller garage. De gäller att tänka till innan. Vilket vi inte gjorde ordentligt men som man kommit på nu :)

    / Tess

    SvaraRadera
  2. Herrn i familjen har länge planerat husets placering samt byggnaderna "omkring" huset :-D vart garage, förråd, "friggebod" (?) och dylikt ska placeras...garaget är med i bygglovet så det känns ok :-).

    Men man får vel ta allt lite i etapper - det kostar ju en hel del också :-S. Att tex. bara frakta dit fyllnadsmassor kommer att bli ett megaprojek i sig! En utmaning no doubt :-D

    /E

    SvaraRadera
  3. hehe ja allt kostar det kan man säga :) Vi valde bara carport i bygglovet, men jag hade velat ändra plats och att ha garage istället, men jag kan inte flytta huset nu när det står på plats :P Ska ni ha villa kalmar 2012 eller det som vi har med klädkammare??

    SvaraRadera
  4. Tack och lov ska vi ha klädkammare :-) förvaring är det inte speciellt mycket utav annars :-/ vi bygger även köksö själva för att utöka förvaring och arbetsyta i köket. Man får liksom trixa lite själv ibland ;-) Ni trivs och grejar på med ert Kalmar hoppas jag? :-))

    /E

    SvaraRadera