16 april 2012

24h räcker inte minsann!

Men vad märkligt att dygnets timmar liksom inte räcker till ibland - klassiskt scenario när man ska färdigställa något. Vi ligger ungefär 2 veckor bakom i tidsschemat för att göra klart i lägenheten...olycka eller sjukdom måste man kanske räkna med. Men nu är vi nääääästan klara ;-D 

Pump-historien är näst intill löst. MittSverige Vatten tillhandahåller pump, dock får vi anordna *läs betala* för viss del av installationen (el). Känns ok. 
Har försökt få tag på vår kommande adress idag, men gick bet hos lantmäteriet :-/ lagfart var ännu inte registrerad tydligen.  

Allmänt tillstånd för E - l ä t t förvirrad. Why? 
Kombinera arbete samt universitetsstudier de senaste två åren med #fenomenet bygga hus. Finansieringsmöten, förhandsbesked, bygglov, nybyggnadskarta, utsättning, pantbrev, lagfart, byggsamråd, markarbeten, vatten/avlopp, el, tele/it, larm...inredning och praktiskt tänk i allmänhet; etc. Prickar av det med ett diskbråck samt att slutrenovera lgh+försäljning. Jaja, man kunde ha det sämre, ska inte heller sticka under stolen med att jag/vi lärt oss en hel del...och ÄN är det ju inte slut. HAHAHAHA.
Mina vänner - har jag varit konstig eller allmänt glömsk & frånvarande senaste tiden så är det pga detta. Ska bli sjuuuuukt skönt att komma till ro i sommar.

En kopp kaffe på balkongen i solskenet *njuter* :-)


Det är den 16/4 idag. Den 14/5 kommer huset! 
Mindre än en månad kvar...har vi tur så blir det kanske inflyttning till midsommar.

Ha en fortsatt trevlig måndag!

2 kommentarer:

  1. Ujujuj, mycket att tänka på! Men behåll lugnet och tänk ¨på den dära gungstolen :-D

    Vi älskar ju dig lika mycket ändå...med eller utan förvirring <3

    SvaraRadera
  2. Jorå - ska försöka behålla lugnet ;-) tur att ni tar mig som jag är <3

    SvaraRadera